© 2017 Fundacja Pasterze. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
...u mnie do tej pory królował piernik kętrzyński w wersji ulepszonej
Dziewczyny cisto z proszku! ciasta z torebki są bardzo passe
Robiłam z pamięci, popierniczyłam proporcje- wyszedł niesłodki i twardy jak skała
Cytat: MaPiTa w Styczeń 12, 2012, 09:49:23 amRobiłam z pamięci, popierniczyłam proporcje- wyszedł niesłodki i twardy jak skała jest do odzyskania, rozpusc duzo cukru w nieduzej ilosci mleka, dorzuc pokruszony blok lekko podgrzej i wymieszaj, napewno zrobi sie pyszny
Mi kiedyś wyszedł za słodki, bo wsypałam podwójnie cukru robiąc of course z pamięci I na to niebardzo dało się cokolwiek poradzić
Cytat: Wanda w Styczeń 12, 2012, 10:05:23 amMi kiedyś wyszedł za słodki, bo wsypałam podwójnie cukru robiąc of course z pamięci I na to niebardzo dało się cokolwiek poradzić dla mnie nie ma istnieje pojecia za slodkie slodycze, im wiecej cukru tym lepiej
Trzeba odświeżyć te wątki: http://www.pasterzeforum.pl/index.php?topic=73.0 http://www.pasterzeforum.pl/index.php?topic=272.0